Τρόποι αποστολής

Τα εμφανιζόμενα βάρη των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα electrooutlet.gr είναι κατά προσέγγιση, με βάση και τις ογκομετρικές διαστάσεις της συσκευασίας κάθε προϊόντος. Χρησιμοποιούνται για τον καλύτερο δυνατό υπολογισμό των μεταφορικών της παραγγελίας σας, με βάση τον τρόπο χρέωσης των συνεργαζόμενων Courier και των Μεταφορικών εταιριών.

Με Μεταφορική Εταιρεία

Όταν η παράδοση γίνεται από μεταφορική εταιρεία τα προϊόντα παραδίδονται στο πεζοδρόμιο. Για τις συσκευές μεγάλου βάρους (π.χ. ψυγείο, πλυντήριο κ.τ.λ.) η αποστολή τους γίνεται μόνο με πρακτορείο μεταφορών.

Με Courier – Εταιρεία Ταχυμεταφοράς

Ταχυδρομική εταιρεία αναλαμβάνει να παραδώσει τα μικρά σε όγκο και βάρος προϊόντα της παραγγελίας σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας  και επιβαρύνεστε με το κόστος ταχυμεταφοράς.

Με παραλαβή από το κατάστημα ELECTRO OUTLET που βρίσκεται Διαγόρα 122, Άνω Τούμπα, 54351, Θεσσαλονίκη.

Οι ώρες παραλαβής και λειτουργίας από το κατάστημα είναι 09:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ. καθημερινά & Σάββατο 09:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ..

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται ΜΟΝΟ εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της) ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.