Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Ακολουθήστε τον κατάλληλο για εσάς τρόπο!

Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον 3€ για τα έξοδα αντικαταβολής. Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και για μικρά σε όγκο προϊόντα. Δεν ισχύει για οικοσυσκευές.

Κατάθεση σε λογαριασμό

Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. H κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα, η παραγγελία ακυρώνεται. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση είναι να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας στην αιτιολογία. Αναφορικά με τα έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνεται ο εντολέας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN: GR3901714060006406151175986

Δικαιούχος: ELECTRO OUTLET Ο.Ε.

*Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την αποστολή του καταθετηρίου μέσω e-mail στο info@electrooutlet.gr

Πιστωτική κάρτα

Πληρώνετε χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα μέσα από το ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές:

Visa

Mastercard

Maestro

* Για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα Άτοκων Δόσεων. Για παραγγελίες κάτω των 100€, οι άτοκες δόσεις είναι έως 3, ενώ για παραγγελίες από 100€ και άνω μπορείτε να πληρώσετε με έως 6 άτοκες δόσεις.

PayPal

Πληρώνετε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία PayPal μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής σας κάρτα ή του λογαριασμού σας, μέσα από το ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον της PayPal.